Πρόσωπο

Άνω βλεφαροπλαστική
Κάτω βλεφαροπλαστική
Ρινοπλαστική
Ωτοπλαστική
Χειλεοπλαστική
Face lift
Lipolaser προσώπου
Λιποαναρρόφηση προσώπου
Μεταμόσχευση μαλλιών

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Με το χρόνο, το δέρμα γύρω από τα μάτια χαλαρώνει, εμφανίζει ρυτίδες και δημιουργεί σακούλες. Αυτό κάνει τα μάτια να φαίνονται κουρασμένα, θλιμμένα και προσθέτει χρόνια στο πρόσωπο. Η επέμβαση που διορθώνει αυτό το πρόβλημα είναι η βλεφαροπλαστκή. Αφαιρεί την περίσσεια του δέρματος των βλεφάρων όπως και το πλεονάζον λίπος που δημιουργεί τις σακούλες. Το αποτέλεσμα της βλεφαροπλαστικής είναι νεανικό βλέμμα, ξεκούραστο και πιο φωτεινό πρόσωπο.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ:
· περίσσεια δέρματος που κρύβει την πτυχή του άνω βλεφάρου
· δέρμα που κρέμεται από το άνω βλέφαρο
· πρησμένα βλέφαρα
· σακούλες και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια είστε οι καλύτερες υποψήφιες για βλεφαροπλαστική.

  ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
· αφαιρείτε την κουρασμένη όψη
· διορθώνετε την πρόωρη γήρανση
· βελτιώνετε την εμφάνιση
· ευκολότερο make-up των ματιών
· σε κάποιες περιπτώσεις καλύτερο οπτικό πεδίο (βελτίωση όρασης)

Eίναι η ΜΟΝΗ αισθητική επέμβαση πλαστικής χειρουργικής με ΜΟΝΙΜΟ αποτέλεσμα.

Προεγχειρητικό

1 εβδομάδα μετά

2 εβδομάδες μετά

1 μήνα μετά την βλεφαροπλαστική
ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Πάρα πολλοί άνθρωποι προβληματίζονται με το μέγεθος, το σχήμα και την θέση της μύτης τους. Αν νιώθετε το ίδιο δεν είστε μόνοι. Αυτό γιατί η μύτη έχει κυρίαρχη θέση στην ανατομία και εμφάνιση του ανθρώπου. Η μύτη με την ρινοπλαστική μπορεί να γίνει μικρότερη ή μεγαλύτερη, κοντύτερη, να ισιώσει και να απαλλαγεί από την καμπούρα, να δεχτεί όλες αυτές τις αλλαγές που θα την κάνουν να δέσει αρμονικά με όλο το πρόσωπο.
Παράλληλα με την ρινοπλαστική μπορεί να βελτιωθεί και η αναπνευστική λειτουργία της μύτης (διάφραγμα –κογχοτομές).

ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΕ:
· αρμονία και συμμετρία στο σύνολο του προσώπου
· δεν θα ξανακούσετε πια πειρακτικά σχόλια
· χαίρεστε να φωτογραφίζεστε σε οποιαδήποτε πόζαΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Ο ψυχολογικός αντίκτυπος των ‘‘πεταχτών αυτιών’’ από την παιδική ακόμα ηλικία έχει προβληματίσει τους γιατρούς εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τα παιδιά αυτά, μεγαλώνοντας με τα πειράγματα των άλλων αποκτούν μειωμένη αυτοεκτίμηση και κοινωνικότητα. Έχουν συγκεκριμένο στυλ χτενίσματος για να κρύψουν αυτό τους το ελάττωμα. Όλα αυτά όμως διορθώνονται με την ωτοπλαστική. Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε επιτέλους αρμονικά αυτιά και στην σωστή τους θέση. Σας δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τον κόσμο με αυτοπεποίθηση χωρίς να χρειάζεται να κρύψετε τίποτα.

FACE LIFT
Με το πέρασμα του χρόνου και λόγω της βαρύτητας, της έκθεσης στον ήλιο, του στρες και των κακών συνηθειών (κάπνισμα – διατροφή), το πρόσωπο αρχίζει να δείχνει σημάδια γήρανσης: χαλαρό δέρμα, βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο και τον λαιμό, κρεμασμένα μάγουλα και ‘‘προγούλι’’.
Το face lift έρχεται να διορθώσει αυτές τις ατέλειες της ηλικίας και να γυρίσει τον χρόνο πίσω τουλάχιστον πέντε με δέκα χρόνια. Οι καλύτεροι υποψήφιοι είναι αυτοί (από 40 έως 80 ετών), που το δέρμα του προσώπου τους έχει αρχίσει να κρεμάει και να σημαδεύεται από βαθιές ρυτίδες, ενώ σε πιο αρχικά στάδια η ενδεδειγμένη επέμβαση είναι η λιποαναρρόφηση ή το lipolaser (λαιμός, μάγουλα).
Στήθος

Αυξητική μαστών
Μειωτική μαστών
Ανόρθωση μαστών
Γυναικομαστία

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΜΑΣΤΩΝ
Εάν το μέγεθος ή το σχήμα των μαστών, ή η συμμετρία του σας προβληματίζουν τότε αυτό σίγουρα θα έχει πολύ μεγάλο αντίκτυπο στην αυτοεκτίμησή σας. Η αυξητική μαστών είναι η επέμβαση που χρειάζεστε, έχοντας μια τεράστια γκάμα μεγεθών και σχημάτων ενθεμάτων σιλικόνης, έρχεται να λύσει αυτά τα προβλήματα.

Σχετικά άρθρα:
Αυξητική στήθους με νέα ελαφρύτερα ενθέματα σιλικόνης
Αισθητικές επεμβάσεις μαστών, πότε δίνουν απόλυτα ικανοποιητικό αποτέλεσμα;

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣΤΩΝ
Πιστεύετε ότι το μέγεθος του στήθους σας είναι πολύ μεγάλο σε σχέση με τον σωματότυπό σας; Έχετε πρόβλημα με τον αυχένα ή την σπονδυλική σας στήλη; Το σουτιέν δημιούργησε εντύπωμα στους ώμους που πλέον είναι μόνιμο; Έχετε δερματικούς ερεθισμούς κάτω από τους μαστούς (υπομάστιο πτυχής); Δεν έχετε άνεση στις κινήσεις λόγω του μεγέθους του στήθους; Τότε αυτό που χρειάζεστε είναι η μειωτική μαστών. Με την μειωτική μαστών πετυχαίνετε:
· αυτοεκτίμηση
· καλύτερη στάση σπονδυλικής στήλης, άρα και λιγότερους πόνους στην πλάτη
· μεγαλύτερη ευχέρεια στην επιλογή ρουχισμού
· μεγαλύτερη άνεση στα σπορ
ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΑΣΤΩΝ
Συνήθως μετά από απώλεια βάρους ή μεγάλες αυξομειώσεις στον όγκο των μαστών (εγκυμοσύνη – θηλασμός), παρατηρείται χαλάρωση στο δέρμα των μαστών και μείωση του όγκου τους με αποτέλεσμα την πτώση τους. Η ανόρθωση μαστών είναι η επέμβαση που διορθώνει αυτά τα προβλήματα και μπορεί να γίνει με ή χωρίς την βοήθεια των ενθεμάτων σιλικόνης κατά περίπτωση.
Η ανόρθωση μαστών σας προσφέρει:
· άνεση στον ρουχισμό, δυνατότητα στενών ρούχων χωρίς στηθόδεσμο
· περισσότερη θηλυκότητα
· αυτοεκτίμηση

ΓΥΝΑΙΚΟΜΑΣΤΙΑΣώμα

Κοιλιοπλαστική
Lift μηρών
Lift βραχιόνων
Λιποαναρρόφηση κοιλιάς
Λιποαναρρόφηση γλουτών
Λιποαναρρόφηση μηρών
Λιποαναρρόφηση βραχιόνων
Λιποαναρρόφηση γονάτων

ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
Η απώλεια βάρους και η εγκυμοσύνη είναι οι βασικές αιτίες που προκαλούν χαλάρωση των μυών του δέρματος και της κοιλιάς. Αυτή η χαλάρωση δεν βελτιώνεται όση γυμναστική και αν κάνετε; Τότε η κοιλιοπλαστική είναι η επέμβαση που χρειάζεστε γιατί μπορεί να σας προσφέρει την λεία και επίπεδη κοιλιά που επιθυμείτε.

Με την κοιλιοπλαστική πετυχαίνετε: ευεξία αυτοεκτίμηση άνεση με το σώμα σας ευκολία στην επιλογή ρουχισμού.

LIFT ΜΗΡΩΝ – ΒΡΑΧΙΟΝΩΝ
Έντονη απώλεια βάρους αφήνει πίσω της πολύ χαλαρό δέρμα ειδικά στις περιοχές των μηρών και των βραχιόνων. Έτσι παρά τις προσπάθειές σας να αδυνατίσετε, διαλέγετε ρουχισμό που να καλύπτει αυτές τις περιοχές.

Το lift μηρών – βραχιόνων αφαιρεί την περίσσεια δέρματος σε αυτές τις περιοχές και σας προσφέρει:

• άνεση στον ρουχισμό
• αυτοεκτίμηση
• ανάδειξη της σιλουέτας με τον ρουχισμό
• πιο νεανική εμφάνιση
ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ
Έχετε κάνει δίαιτα ή και γυμναστική για πολύ καιρό αλλά το λίπος σε κάποια σημεία του σώματός σας δεν μειώνεται παρ’ όλες τις προσπάθειές σας; Τότε η λιποαναρρόφηση είναι η επέμβαση που χρειάζεστε. Γιατί η λιποαναρρόφηση δεν είναι μέθοδος αδυνατίσματος αλλά γλυπτικής του σώματος. Απευθύνεται σε άτομα αρκετά κοντά στο ιδανικό τους βάρος και αφαιρεί το τοπικό λίπος. Αυτό μπορεί να είναι:

• στα μπράτσα
• στους μηρούς
• στην κοιλιά
• στη μέση
• στους γλουτούς
• στα γόνατα
• στις γάμπες
• στο σαγόνι (προγούλι)
• στα μάγουλα
Η λιποαναρρόφηση αφαιρεί τα λιποκύτταρα στις περιοχές αυτές μόνιμα. Έτσι σε περίπτωση που ξαναπάρετε βάρος αυτό θα μοιραστεί ομοιόμορφα σε όλο το σώμα και δεν θα έχετε ξανά λίπος συγκεντρωμένο τοπικά.
LIPO LASER
Έχετε τοπικό πάχος και πολύ χαλαρό δέρμα; Κανένα πρόβλημα, γιατί η πιο σύγχρονη μέθοδος στην αισθητική χειρουργική συνδυάζει τα αποτελέσματα της κλασικής λιποαναρρόφησης -λιπογλυπτικής και της σύσφιξης που γίνεται στο δέρμα με Laser. Έτσι σε περιπτώσεις τοπικού πάχους σε συνδυασμό με χαλαρό υπερκείμενο δέρμα, το laser έρχεται και προκαλεί σύσφιξη του δέρματος. Έτσι δεν έχουμε πια το κρεμασμένο δέρμα που βλέπαμε πριν την χρήση του laser. Με την λιποαναρρόφηση ή Lipolaser πετυχαίνετε:

• αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση
• συμμετρικό σώμα με σωστές αναλογίες
• μεγαλύτερη ευχέρεια στην επιλογή ρουχισμού
• έναυσμα για το ξεκίνημα ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής

Μη επεμβατικές μέθοδοι

Botox - Dysport (Βοτουλινική Τοξίνη)
Yαλουρονικό (Fillers)
Mεσοθεραπεία ενυδάτωσης – σύσφιξης
Laser αφαίρεσης κηλίδων – δυσχρωμιών
Laser ανάπλασης δέρματος


Επανορθωτική πλαστική

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣΤΩΝ
Ιατρεία

ΑΘΗΝΑ

Τσόχα 24, τ.κ. 115 21, Αμπελόκηποι
τηλ.: 210 64 16 028, 210 64 16 600
ΓΛΥΦΑΔΑ

Σ. Καράγιωργα 100 & Βουλιαγμένης, τ.κ. 166 75, Γλυφάδα
τηλ.: 210 964 99 97, 694 420 11 99
Top