Ποια είναι η ΜΟΝΗ αισθητική επέμβαση πλαστικής χειρουργικής με ΜΟΝΙΜΟ αποτέλεσμα και εντυπωσιακά γρήγορη επούλωση?


Είναι γνωστό ότι τα αποτελέσματα των αισθητικών επεμβάσεων, όσο και θεαματικά και αν είναι αυτά, κάποια στιγμή θα χρειαστούν μία επανεπέμβαση (revision) ώστε να διατηρηθεί το επιθυμητό αρχικό αποτέλεσμα.
Και αυτό γιατί το ανθρώπινο σώμα και οι ιστοί που το αποτελούν υπόκειται στην βαρύτητα πού οδηγεί αναπόφευκτα στην χαλάρωση και πτώση των ιστών.
Έτσι λοιπόν για παράδειγμα ένα τέλειο στήθος προϊόν αισθητικής επέμβασης ή και φυσικό κάποια στιγμή θα παρουσιάσει πτώση, ένα face lift το ίδιο.
Από την άλλη τα ράμματα στις πλειονότητα των αισθητικών επεμβάσεων αφαιρούνται κατά κανόνα στις 10-20 ημέρες μετά την επέμβαση.
Υπάρχει όμως μία επέμβαση στην οποία τα ράμματα αφαιρούνται στις ΤΡΕΙΣ ημέρες, τα αποτελέσματά της είναι πραγματικά ΜΟΝΙΜΑ και το κυριότερο:
Προσφέρει τεράστια και θεαματική βελτίωση στην εμφάνιση, την λάμψη και την αυτοπεποίθηση.
Αυτή η επέμβαση είναι η βλεφαροπλαστική.
Με την προϋπόθεση οτι θα σχεδιαστεί και θα εκτελεστεί σωστά μας δίνει τα παραπάνω αποτελέσματα και αυτό γιατί αφαιρείται η αιτία που έχει προκαλέσει την χαλάρωση των βλεφάρων αλλά συγχρόνως και η ίδια η χαλάρωση και η περίσσεια του δέρματος τών βλεφάρων.
Αυτό βέβαια προϋποθέτει μεγάλη εμπειρία του πλαστικού χειρουργού τόσο στη φάση της εκτίμησης και του σχεδιασμού της επέμβασης όσο και στη φάση της εκτέλεσης της χειρουργικής πράξης.

Ιατρεία

ΑΘΗΝΑ

Τσόχα 24, τ.κ. 115 21, Αμπελόκηποι
τηλ.: 210 64 16 028, 210 64 16 600
ΓΛΥΦΑΔΑ

Σ. Καράγιωργα 100 & Βουλιαγμένης, τ.κ. 166 75, Γλυφάδα
τηλ.: 210 964 99 97, 694 420 11 99
Top